Ingetogen en minimalistisch. Deze tafel van
rvs biedt rust
en raffinement

In de lijn van de keukens die wij ontwerpen en fabriceren hebben wij een RVS tafel geconstrueerd die aan de diverse eisen voldoet die mensen aan een eettafel stellen. Hij is robuust en degelijk, met een elegant uiterlijk, eenvoudig en stijvol. RVS is behalve een mooi materiaal vooral zeer functioneel, omdat het onder meer stootvast en zeer onderhoudsvriendelijk is.

De rvs tafel is zeer eenvoudig
in onderhoud

Onze Seamless tafels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De tafels zijn volledig uit RVS 304 gemaakt waarin het tafelblad naadloos overloopt in de poten. Het RVS is gesatineerd, dat wil zeggen richtingloos geschuurd en behandeld tegen vlekvorming. Met de mee geleverde onderhoudsspray kunt u de tafel op een gemakkelijke manier onderhouden. De tafel voelt niet koud aan, want de holle kant is onzichtbaar gevuld met hout.

Een duurzame tafel om lang
van te genieten

Op verzoek kunnen de Seamless tafels op maat worden gemaakt (hoogte, lengte en breedte). Ook is hij leverbaar als buitentafel. Daarnaast is het RVS een natuurlijk en duurzaam product dat uw hele leven meegaat en eventueel gemakkelijk recyclebaar is.

 Lees meer
 Het tafelblad loopt naadloos over in de poten. Het RVS is gesatineerd, dat wil zeggen richtingloos geschuurd en behandeld tegen vlekvorming.  De rvs tafel is zo geconstrueerd dat die aan de diverse eisen voldoet die men aan een eettafel stelt. Hij is robuust en degelijk, met een elegant uiterlijk, eenvoudig en stijvol.  De seamless tafels kunnen op maat worden gemaakt. Ook is hij leverbaar als buitentafel, duurzaam en volledig recyclebaar.