De rvs keuken van Serious Kitchen is maatwerk in perfectie

Een rvs keuken van Serious Kitchen is uniek in z'n soort. Hij is aanwezig en vraagt oprecht de aandacht. Aandacht voor vorm en bijzondere afwerking. Gericht om er te zijn waarvoor hij is bedoeld. Het werkterrein voor de mooiste gerechten en de meest aangename kookervaringen. Hier waant iedereen zich een chef! Jouw domein, jouw keuken die je laat werken, experimenteren en jezelf laat overtreffen. Klaar voor de grootste uitdagingen, klaar voor het echte koken, de pure bereiding. De keuken die van aanpakken weet en die je optimaal weet te inspireren.

Klaar om alle zintuigen te prikkelen

Verfijning zit vaak in een detail. Puur, echt en zuiver. Karakter van materiaal, van structuur en grondstof. Voelen, zien en ruiken. Serious Kitchen is beleven! Een volledig geïntegreerd leidingssysteem zorgt voor optimale vrije plaatsing van de Serious Kitchen in iedere ruimte. Wees vrij in je eigen ruimte door je keuken te plaatsen zoals jij wilt. Het modulair systeem kent professionele maateenheden van 70 cm en is in hoogte instelbaar van 88 cm tot 97 cm. In de aansluitplint is op iedere 70 cm een stopcontact voorzien, waar technisch mogelijk.

Opbergen
wordt een lust voor het oog

De uitneembare laden zijn leverbaar met een keur aan interieurs, zeer doordacht en gemaakt van dezelfde duurzame materialen als de hele keuken. Van een eenvoudige geluidabsorberende bodem tot een custom made messenlade: er zijn tientallen mogelijkheden. En als u toch nog iets bedenkt dat niet in het standaard aanbod zit, maken wij het graag voor u. Alle laden zijn voorzien van rvs ladengeleiders, waarbij de laden eenvoudig zijn uit te nemen.

 Lees meer
 - Serious Kitchen | Keukenhuys de Tweede Kamer - Vrijstaand RVS Keukenblok. - Serious Kitchen | Keukenhuys de Tweede Kamer - Vrijstaand RVS Keukenblok. - Serious Kitchen | Keukenhuys de Tweede Kamer - Vrijstaand RVS Keukenblok. Complete rvs keuken in al zijn glorie, geheel naadloos in u-opstelling. Zijaanzicht rvs keuken met mobiel keukengereedschapsrek, geplaatst op de overal aanwezige aansluitplint. Vooraanzicht rvs keukenelement. De twee spoelbakken van 40x50cm, 19 cm diep zijn volledig geëntegreerd in het zwart granieten werkblad. De spoelkraan heeft een handdouche en triflowkraan met warm, koud en gefilterd/gekoeld water. De zee aan werkruimte maakt koken in een rvs keuken van Serious Kitchen tot een waar genot. In de aansluitplint is op iedere 70 cm een stopcontact voorzien, waar technisch mogelijk. Aan de linkerkant de kopse beukenhouten snijplank (60 x 70 cm), volledig geïntegreerd in het bovenblad met daaronder een elektrische bordenwarmer (zie volgende foto). Geïntegreerde elektrische bordenwarmer en warmhoudlade (400W). Er is ruimte voor maar liefst 10 couverts. Lade met beukenhouten interieur, naar eigen wens in te delen. De laden zijn leverbaar in zes hoogten: 9cm, 12cm, 18cm, 24cm, 36cm en 72cm. Een 18cm lade voorzien van rvs gastronoom voorraadbakjes. In diverse maten leverbaar Op de overal aanwezige aansluitplint kunnen diverse opties worden geplaatst, hier een keukengereedschapsrek 70 cm hoog. Lade met rvs bodem voorzien van schroefgaten, zodat met kunststof indelers optimaal flexibel een eigen interieur kan worden gemaakt.

Het Serious Kitchen rvs kookeiland is flexibiliteit in optima forma

En dan is er ook het Serious Kitchen kookeiland. Zo'n eiland kan volledig naar uw persoonlijke wensen worden ingedeeld: lengte, breedte en hoogte zijn door u zelf vast te stellen, net als alle inbouwmogelijkheden. Te denken valt aan geïntegreerde gas- of inductiekookplaten, een down-draft wasemkap, spoelbakken, stopcontacten, afwasmachine, ijskasten, laden, bordenwarmer, gescheiden afvalbakken, teveel om op te noemen. Het ontwerp is uitgevoerd met toepassing van ons SEAMLESS principe, oogstrelend en heel praktisch.

 - Serious Kitchen | Keukenhuys de Tweede Kamer - RVS Kookeiland - Serious Kitchen | Keukenhuys de Tweede Kamer - RVS Kookeiland - - Serious Kitchen | Keukenhuys de Tweede Kamer - RVS Kookeiland. RVS kookeiland met in de achterwand geïntegreerde combinatie magnetron/oven en koffie-espressomachine - RVS kookeiland. Het eiland kan volledig naar uw persoonlijke wensen worden ingedeeld: lengte, breedte en hoogte zijn door u zelf vast te stellen, net als alle inbouwmogelijkheden. - Een van de vele combinatiemogelijkheden van het rvs kookeiland en rvs werkblad met dubbele spoelbakken