Het rvs fornuis dat staat als een huis, in 70cm, 80cm en 90cm op maat

Serious Kitchen is voornamelijk bekend als producent van kwalitatief hoogstaand en fraai vormgegeven keukens. In onze keuken kan natuurlijk geen fornuis ontbreken. Onze fornuizen zijn dan ook het paradepaardje van onze keuken. Wij geven de eindgebruiker/klant de mogelijkheid om voor zichzelf de ideale samenstelling van branders en hun positie te laten realiseren in een werkblad, of in een separaat (vrijstaand) fornuis. Om het perfecte gerecht te bereiden wilt u complete controle hebben over uw warmtebron. De warmtebron dient daarvoor precies in te stellen zijn zodat u volledige controle heeft over het bereidingsproces.

De vlam is traploos in te stellen van
15% tot 100%

Onze gasbranders geven een groot reactievermogen bij het koken. U kunt de grootte van de vlam precies instellen met de bedieningsknop. De gasbranders kunnen afgesteld worden binnen een bereik vanaf een minimum capaciteitswaarde (ondergrens van 15%) en maximale capaciteitswaarde (100% bovengrens). Onze gasbranders hebben capaciteiten van 4, 7 of 11 KW (kilowatt). Deze kunnen in elke volgorde, aantal en configuratie verwerkt worden. Onze gasbranders zijn ook geschikt voor gas uit gasflessen (Butaan)

Compleet met professionele pannendragers en lekschotels

Alle gasbranders zijn ieder afzonderlijk voorzien van een thermokoppel. Voor optimale veiligheid schakelt het gas automatisch uit als de waakvlam per ongeluk uit gaat. Het fornuis is niet compleet zonder mooie en praktische pannendragers en lekschotels rond de gasbranders. Deze hebben dan ook een professioneel uiterlijk en goede afwerking. De RVS pannendragers kunnen worden afgenomen en in de vaatwasser eenvoudig worden gereinigd. De pannendragers staan in de RVS lekschotels voor stabiliteit en ondersteunen de pannen op een optimale wijze. Ook de lekschotels kunnen eenvoudig in de vaatwasser.

 Lees meer
 Detail gaspitten. Kooktoestellen kunnen volledig naar wens worden samengesteld. U kunt kiezen uit drie verschillende pitten: 4, 7 en 11 kW, voorzien van individuele waakvlam  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.  Alle onderdelen van de pitten kunnen eenvoudig worden verwijderd om in de afwasmachine te reinigen.  Close up van de gaspit.