De design rvs afzuigkap die fluisterstil & zónder afvoer zuivert

Serious Kitchen heeft ook een "state of the art" recirculatiekap. Deze fraaie halve bol geeft u de mogelijkheid om zonder afvoer de kooklucht te zuiveren. Door een ingenieus filtersysteem is een externe afvoer niet nodig. De digitale regeling met slechts één draaiknop regelt alles: aan of uit, snel of langzaam, gedimd of niet gedimd, dit alles met één handbeweging. De perfect regelbare gelijkstroomventilator zorgt voor een minimum aan geluid. De hoeveelheid gereinigde lucht is ca 650 m3 per uur. De filters zijn eenvoudig te verwijderen en in de afwasmachine te reinigen.

Een combinatie van minimaal energieverbruik en maximale kracht

De led-verlichting van de ronde lamp is in zes stappen te dimmen en zorgt voor een uitstekende gelijkmatige kookvlakverlichting. Het energieverbruik is in de maximale stand, met inbegrip van de verlichting, slechts 105 W. In dezelfde vormgeving als de recirculatiekap is een rvs lamp leverbaar, die perfekt gecombineerd kan worden met de kap. Beiden zijn leverbaar in rvs, wit en zwart. Daarnaast biedt Serious Kitchen een rechthoekige variant. Deze bijzondere recirculatiekap kan ook volledig naar uw wensen worden gemaakt, is uitgerust met een dubbel recirculatiesysteem waardoor de capaciteit oploopt tot maar liefst 1400 m3 gereinigde lucht per uur.

 Lees meer
 De rechthoekige variant met een capaciteit oplopend tot maar liefst 1400 m3 gezuiverde lucht.  Deze kap kan de kooklucht zonder afvoer zuiveren. De led-verlichting zorgt voor een uitstekende gelijkmatige kookvlakverlichting.  De bolvormige rvs afzuigkap zuivert zeer energiezuinig en zonder afvoer.  De bolvormige rvs afzuigkap is zeer eenvoudig in onderhoud. Het matglazen binnenwerk is voorzien van een habdig kliksysteem.  Vervolgens is de rvs filter eenvoudig uit te nemen.  Het raamwerk dat het speciale filterdoek op zijn plaats houdt.  Het gele filterdoek kunt u gewoon in de afwasmachine reingen.  U klikt de rvs filter gemakkelijk terug op zijn plaats.  Nog even de rvs filter 'locken' en alles zit binen 2 minuten weer op zijn plek.