Serious Kitchen, ontstaan uit
pure passie
voor alles wat met koken te maken heeft

Er komt een moment dat je anders naar het leven gaat kijken. Bewuster en vanuit een sterke eigen identiteit. Je gaat eens wat zaken relativeren, behoeftes en wensen bijstellen. Je hebt een punt in het leven bereikt waar je hart je zal leiden maar waar je verstand durft te kiezen. Misschien wat veeleisend, maar altijd onderscheidend. Zo komt er een moment dat je ook anders naar je keuken kijkt. Die tijd is nu gekomen. Ik nodig je uit Serious Kitchen te komen beleven. Hierbij alvast een voorproefje...

Door de jaren heen heb ik als actief en bevlogen koker steeds weer gemerkt dat ik de keuken, die ik zocht voor in mijn eigen huis niet kon vinden: een goed ontworpen keuken met professionele kenmerken en mogelijkheden, geconstrueerd van echt deugdelijk materiaal waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid voorop staan en die mooi is.

Met mijn kookclub heb ik een professionele keuken ter beschikking, waardoor al snel de wens groeit om ook thuis met meer dan de gemiddelde consumentenvoorzieningen te kunnen werken. Een kleinschalig, modulaire, professionele keuken van goede kwaliteit en uitvoering en die was er gewoon niet. Mijn kookvrienden hebben tijdens de ontwikkeling van mijn Serious Kitchen concept ideëen en praktische tips aangedragen, die ik heb verwerkt. Zo ontstond het keukenconcept dat op deze website aan u wordt gepresenteerd: Serious Kitchen.